Verlenging gedeeltelijke sluiting skatepark A8 tot mei

Foto: Google Street View

Burgemeester Jan Hamming heeft de gedeeltelijke sluiting van het skatepark onder de A8 verlengd tot en met 1 mei. Het blijft alleen toegankelijk op dinsdag, woensdag en vrijdag, tussen 12:00 en 16:00 uur.

De sluiting is gebaseerd op de Tijdelijke wet maatregelen Covid-19 die op 1 december vorig jaar in werking is getreden als nieuw hoofdstuk van de Wet publieke gezondheid. Op grond daarvan hebben burgemeesters de bevoegdheid om met het oog op de volksgzondheid plekken af te sluiten. Dat gebeurde de laatste keer met het skatepark tot 1 maart, omdat de gebruikers zich ondanks herhaaldelijk waarschuwen niet aan de coronavoorschriften hielden. Daar komen nu twee maanden bij.

Het aangewezen gebied.

Bezwaar maken

Belanghebbenden die het niet eens zijn met de verlenging hebben zes weken de tijd om een bezwaarschrift in te dienen bij de burgemeester. Dit kan digitaal – met uw DigiD-inlogcode – of per brief gericht aan de gemeente Zaanstad, ter attentie van de burgemeester, Postbus 2000, 1500 GA Zaandam. Een bezwaarschrift schort de werking van het besluit niet op. Indien ‘onverwijlde spoed’ dit vereist, kan tijdens de bezwaarschriftprocedure een voorlopige voorziening worden gevraagd aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. U kunt ook dat digitaal doen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen