Ouders, pubers en die verdraaide telefoons: modern interactief theater

Foto: PxHere / CC0

De gratis eerste interactieve theatervoorstelling Geen Mobieltjes aan tafel voor geplaagde ouders van aan hun telefoon verslingerde kinderen is op donderdag 1 oktober van 19:30 tot 21:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur) in theater de KunstGreep aan de Kerkbuurt 4 in Oostzaan. ‘Een inspirerende avond over sociale media, internet en gamen,’ meldt de GGD Zaanstreek – Waterland.

Internet is overal en kinderen brengen er steeds meer tijd mee door. Hoe begeleid je je kind in deze snel veranderende tijd? Wat moet je als ouder eigenlijk allemaal weten? Moet je meer controleren, afspraken maken of juist meer praten? ‘Een must voor elke ouder in dit sociale media tijdperk,’ zo prijst de gezondheidsdienst de avond aan. Zwartgallig wordt het echter geenszins: beloofd wordt een programma met veel vaart en humor, waarin ouders inzicht krijgen in hun rol en kunt meedenken, meepraten en meelachen. Alvast een voorproefje:

Aanmelden kan door voor 28 september een e-mail te sturen naar [email protected] met vermelding van ‘Geen mobieltjes’, uw naam en woonplaats, het aantal personen dat komt en uw mobiele telefoonnummer. Onder de aanwezigen worden 20 exemplaren van het boek Omdenken in Opvoeding van Berthold Gunster verloot.

Reacties