BeYouMusic start 28 augustus coronaproof met zanggroepen

Foto: BeYouMusic

Advertorial Iedereen kan en mag zingen. Hoe vaak hoor je mensen zeggen dat ze niet kunnen zingen of dat ze vroeger achteraan werden gezet? Was jij ook die persoon? Velen hebben nu een trauma en durven de stem alleen nog maar te gebruiken om te spreken. Zingen wordt écht niet gedaan in het bijzijn van anderen, maar vaak wel als ze bijvoorbeeld alleen in de auto zitten.

Het is jammer dat wij elkaar en onszelf het zingen hierdoor ontnemen. Zingen is namelijk ontzettend gezond voor lichaam en geest. Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat we rustig, gelukkiger en ontspannen worden van zingen. Vanuit deze gedachte is dan ook BeYouMusic ontstaan. Iedereen mag en kan zingen dan wel muziek maken.

Diverse leeftijdscategorieën

BeYouMusic start vrijdag 28 augustus op een manier die volledig voldoet aan de door het RIVM vastgestelde coronamaatregelen. Er wordt gewerkt in groepsverband met verschillende zanggroepen in diverse leeftijdscategorieën. Je zingt popsongs van toen en nu, maar zeker ook andere stijlen. Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan meerstemmigheid, klankkleur en performance en wordt uiteindelijk toegewerkt naar een spetterende eindshow.

Heb je interesse en krijg je nu al zin om te gaan zingen? Ga naar www.beyoumusic.nl en schrijf je in voor een gratis proefles. Be You, Be There!

Reacties