Veel werkzaamheden aan snelwegen de komende nacht

Foto: Wikimedia / Mark Ahsmann

Ter hoogte van de Coentunnel zijn de komende nacht uit de richting De Nieuwe Meer drie rijstroken afgesloten in verband met werkzaamheden aan de tunnel. De afsluiting duurt van donderdag 16 januari 23:00 uur tot vrijdag 05:00 uur.

Ook elders in onze regio wordt aan het snelweggennet gewerkt. Tussen Amsterdam en Amersfoort gaat ter hoogte van knooppunt Diemen de verbindingsweg naar de A9 richting Amstelveen dicht tussen 23:00 uur vanavond en morgenochtend 04:00 uur. Op de A2 Amsterdam – Utrecht geldt hetzelfde voor de verbindingsweg van de A2 naar de A10 in deĀ  richting Zaanstad / Amsterdam-Oost. Die afsluiting duurt van vanavond 20:00 uur tot vrijdagmorgen 05:00 uur. Tussen Wijdewormer en Purmerend zijn er werkzaamheden op de A7 die voor vertraging kunnen zorgen tussen 23:00 en 05:30 uur. Tussen 02:00 en 02:15 uur wordt het verkeer daar even stilgezet.

Op dat laatste traject werd afgelopen nacht ook al gewerkt en daarbij botste een personenwagen bijna op een mobiele pijlafzetting. Na die hindernis op het nippertje te hebben ontweken crashte de auto vervolgens in de vangrail, maar zowel de bestuurder als de wegwerkers bleven ongedeerd. De auto moet als verloren worden beschouwd, meldt het Noordhollands Dagblad.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen