Inwoner Krommenie kan Beste Klusser van Nederland worden

Foto: Flickr

Sidney Kersting uit Krommenie is in de race om te worden uitgeroepen tot de Beste Klusser van Nederland. Tijdens het eerste regionale voorrondeweekend bij Hornbach in Zaandam boorde, zaagde en schroefde hij zich een weg naar de landelijke finaledag. Op zaterdag 15 juni gaat hij de strijd aan met zijn concurrenten.

Drie weekenden op rij houdt bouwmarkt Hornbach voorrondes in alle veertien vestigingen in het land. De opdrachten die de deelnemers moeten uitvoeren lopen uiteen van het leggen van laminaat tot het aanleggen van elektra en het monteren van een gootsteenafvoer. De 49-jarige Kersting bleek de snelste en beste te zijn tijdens het eerste voorrondeweekend. ‘Klussen is mijn hobby,’ luidde diens eenvoudige verklaring. De winnaar van de finale krijgt naast de Gouden Hamer ook landelijke roem, want hij of zij zal te zien zijn op billboards en abri’s door heel Nederland en in advertenties in kranten en bladen.

Zelf meedoen

Ook in de weekenden van 25 en 26 mei en 1 en 2 juni zijn er regionale voorrondes in alle Hornbach-vestigingen. Deelnemen kan tussen 13:00 en 16:00 uur; vooraf inschrijven is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.debesteklusservannederland.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen