Acht tips over overval tankstation Wormerveer na ‘Opsporing Verzocht’

Foto: AvroTros / Opsporing Verzocht

De uitzending van Opsporing Verzocht van vorige week heeft acht tips opgeleverd over de gewapende overval op het tankstation aan de Kerkstraat in Wormerveer op 4 december vorig jaar. De politie weet nu genoeg over het regenpak van de dader, zo laat het programma weten.

Wie de overvaller is, is nog niet duidelijk. Daarmee kunnen mensen die iets hebben gezien of menen te weten de politie nog steeds helpen. Rond 20:30 uur dwong de onbekende dader eind vorig jaar de medewerkster in de kassaruimte om de geldlade te openen en de inhoud af te staan, terwijl haar collega achterin de zaak aan het schoonmaken was. Ook die werd daarna bedreigd met het vuurwapen.

Opvallend lange dader

De overvaller ging er vandoor met geld en sigaretten. Mogelijk heeft iemand naderhand opgemerkt dat een persoon over veel pakjes sigaretten beschikte van de merken L&M, Chesterfield en Lucky Strike. Opvallend aan de donkere dader is zijn lengte van rond 1,90 meter. In de uitzending kwam ook een zware mishandeling in Zaandam aan de orde. De verdachten in die zaak zijn inmiddels gearresteerd.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen