Boer Marnix is nog in de race voor een vrouw; boer Casanova ligt eruit

Foto: Pixabay

Veehouder Marnix (39) uit Wijdewormer kreeg 75 brieven van vrouwen die in hem een potentiële levensgezel zien en dat waren er voldoende voor deelname aan het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw. Vooral paardenmeisjes bleken hun oog op hem te hebben laten vallen, maar toen hadden ze zijn visie daarop nog niet vernomen.

https://twitter.com/maaikeologie/status/1041452273191321600

https://twitter.com/lidianboelens/status/1041422269854167046

Jammer genoeg voor Marnix ging alle aandacht na afloop van de uitzending niet naar hem uit, maar naar de 28-jarige biologische melkveehouder Remco die uit het programma werd gezet omdat hij stiekem alvast intensief contact had gehad met dames – die dat niet van elkaar wisten – voordat dit de bedoeling was. Het programma wil volgens de website ’eerlijk en authentiek’ zijn en wordt ’op basis van vertrouwen’ gemaakt. En dat heeft de Casanova van het noordelijke platteland geschonden.

Wij maken Boer zoekt Vrouw voor vrijgezelle boeren die niets liever willen dan een relatie en bij wie dat zonder onze hulp niet lukt. Omdat wij met veel deelnemers van Boer zoekt Vrouw nauw contact hebben, kwam ons dit snel ter ore. Vervolgens hebben we met alle betrokkenen veelvuldig gesprekken gevoerd,’ aldus de programmamakers. Die leidden dus tot de exit van Remco.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen