Laatste zeven woningen De Witte Olifant nog ruim een week te koop

De toekomstige kadewoningen.
De toekomstige kadewoningen.
Foto: dewitteolifantzaandam.nl

De laatste zes kadewoningen en het laatste appartement van nieuwbouwproject De Witte Olifant in Zaandam zijn in de verkoop gegaan. Na de ronduit rommelige voorgeschiedenis is de omgevingsvergunning voor de bouw nu onherroepelijk.

De grondwerkzaamheden worden op korte termijn voortgezet, zodat de bouw van de woningen in het eerste kwartaal van 2019 kan beginnen. Inschrijven voor een huis op de plek waar vroeger Koek- en beschuitfabriek Hille en later verfgroothandel Mooij Verf stonden kan nog tot en met 11 juli, 17:00 uur.

Woningen met eigen parkeerplek

De Witte Olifant omvat straks negen kadewoningen en acht appartementen aan het water. De kadewoningen van vier woonlagen krijgen elk een parkeerplaats op eigen terrein en een vlonderterras aan de Zaan. Op de bovenste verdieping komen bovenden dakterrassen. De huizen kosten tussen 490.000 en 575.000 euro.

Het nog te koop aangeboden appartement met drie slaapkamers heeft een totale woonoppervlakte van 110 vierkante meter. Het appartement krijgt een eigen buitenruimte en er kan voor de deur geparkeerd worden. De prijs is 415.000 euro.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen