Burenruzie en waterschade verjagen saxofonist uit Wormerveer

Foto: Pixabay

Dagblad De Telegraaf is nog een keer in het conflict tussen een 73-jarige saxofonist uit Wormerveer en zijn over geluidsoverlast klagende buren aan de Billitonkade gedoken, om te constateren dat de zaak na bijna een jaar nog steeds muurvast zit. Al woont muzikant Frtis de Wit momenteel tijdelijk elders. Maar dat is wegens waterschade.

β€˜Ik heb na een lekkage thuis al weken geen elektriciteit en er is geen warm water. Bovendien ruikt het muf. Woningcorporatie Parteon probeert me weg te jagen door de boel niet te repareren. Zo hopen ze dat de burenruzie zich oplost,’ zegt De Wit in het artikel.

Bodemprocedure

De bodemprocedure die door Parteon zou worden opgestart nadat de rechter de saxofonist in kort geding in het gelijk had gesteld, is nog niet van de grond gekomen.

De Telegraaf citeert een woordvoerder: β€˜Het duurt lang voordat er een oplossing is. We proberen met elkaar te blijven praten. Want ondertussen moeten zij daar wel met elkaar wonen. Ook zijn we in gesprek met meneer De Wit over de waterschade. Maar het is niet makkelijk om contact met hem te krijgen.’

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen