Ismail Ilgun naar de psychiater voor stress en paniekaanvallen

Foto: Still uit de 'Excuusvlog' van Ismail Ilgun

Ismail Ilgun is een van de deelnemers aan de Nederlandse versie van het Britse programma Celebrities in Therapy, dat vanaf 7 mei te zien is.

De Poelenburger is in BN‘ers in therapie op RTL 5 in het gezelschap van Patricia Paay en haar dochter Christina Curry, para-Olympiër Bibian Mentel, Javier Guzman, Patty Brard en Glenn Helder. Ze gaan individueel voor een aantal therapiesessies naar psychiater Esther van Fenema.

Patricia Paay en Christina Curry

De gesprekken worden aangevuld met fragmenten en quotes van familieleden en vrienden. In de eerste aflevering vertelt Patricia Paay hoe zij door social media aan de schandpaal is genageld na het uitlekken van persoonlijke sekstapes.

Ismail Ilgun (20) kreeg landelijke bekendheid als ‘treitervlogger’, maar kreeg sinds die periode in 2016 zijn leven op de rails. Hij heeft echter nog steeds last van stress en paniekaanvallen als gevolg van die heftige tijd in zijn leven.

Overigens is er al een ander programma waarin BN’ers hun emoties en problemen etaleren: The Therapist met psychotherapeut Glenn Helberg (bekend van Zomergasten) van Viceland. Dat hielp onder anderen Sylvana Simons om er achter te komen hoe het komt dat haar zelfbeeld anders is dan het beeld dat anderen van haar hebben en de half-Nederlandse, half-Curaçaose rapper Fresku met zijn identiteitscrisis.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen