Tweede Zomer Muziek Festival ZFC Zaandijk op 16 juni

Een beeld van vorig jaar.
Een beeld van vorig jaar.
Foto: Facebook / ZFC Zaandijk

Muziekvereniging en orkest ZFC Zaandijk houdt op 16 juni van 11:00 tot 17:00 uur de tweede editie van het Zomer Muziek Festival op haar thuisbasis aan de Doctor J.J. van de Horststraat 2B. Het evenement is gratis toegankelijk.

Er is een divers programma samengesteld met optredens van onder andere de Zaanse band Afternoon, Slagwerkgroep De Saen, dweilorkest Crom en uiteraard het orkest ZFC Zaandijk zelf. Naast de muzikale hoogtepunten zijn er speciale workshops voor kinderen tot en met zestien jaar: ‘Sla Je Slag’ en ‘Blaas Maar Raak’. Tijdens deze workshops kunnen de kinderen kennismaken met de verschillende instrumenten waarvoor ZFC Zaandijk professionele lessen aanbiedt.

Veel te beleven

Voor de jongere bezoekers zijn er de hele dag door tal van activiteiten. Ze kunnen zich laten schminken en er zijn een springkussen, diverse spelletjes en een muziekkraampje. Tussendoor kan een bezoek worden gebracht aan de suikerspinnenkraam en in de bar zijn tosti’s, hotdogs en ijs verkrijgbaar. De middag wordt op een feestelijke manier afgesloten met de live-uitzending op een groot scherm van de EK-voetbalwedstrijd van Nederland tegen Polen.

Het Zomer Muziek Festival is een kindvriendelijk evenement dat de gemeenschap van Zaandijk samenbrengt en een jaarlijks terugkerend buurtfeest wil worden. Bezoekers kunnen tevens een kijkje nemen bij de naastgelegen kinderboerderij voor een extra dosis plezier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen