Werkgroep A8 – Coenbrug overlegt op 10 april met Rijkswaterstaat

Foto: Facebook / Werkgroep A8 - Coenbrug

Naar aanleiding van een vorig jaar aangenomen motie van de Kamerleden Cem Lacin (SP) en Remco Dijkstra (VVD) gaat Rijkswaterstaat op 10 april in gesprek met de Werkgroep A8 – Coenbrug over mogelijk te nemen maatregelen.

Er is Rijkswaterstaat wat aangelegen want men komt met vier specialisten naar Zaandam: geluidsdeskundige, luchtkwaliteitdeskundige, een communicatieadviseur en een regiomanager,’ schrijft de werkgroep op zijn Facebookpagina.

We worden in ieder geval serieus genomen. Wij kijken uit naar de voorstellen die RWS gaat doen! Op ons lijstje staan 80 kilometer per uur, fluisterasfalt, op strategische plekken hogere schermen en een stille brug. Voor minder gaan we niet!’

Vacature

Overigens is de werkgroep op zoek naar versterking: ‘Eén persoon/inwoner die politiek feeling heeft met het onderwerp, bewoner is van omgeving A8 en ons kan ondersteunen op met name het communicatieve/politieke vlak. Wij zoeken een zwaargewicht (bijvoorbeeld een ex-raadslid of wethouder of bestuurder).’ Belangstellenden kunnen contact leggen via Facebook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen