Grote Clubactie barst komende zaterdag weer los

Foto: Grote Clubactie

De nog altijd bij verenigingen zeer populair Grote Clubactie barst op zaterdag 23 september weer los en Zaanse clubs laten zich niet onbetuigd. Steeds meer verenigingen doen mee om extra inkomsten op te halen en ook om gewoon weer samen de schouders eronder te zetten. De hoofdprijs van de actie is 100.000 euro.

Directeur Frank Molkenboer is trots dat er weer zoveel leden op pad gaan en hun vereniging een warm hart toedragen. ‘Bij jouw club sluit je vriendschappen voor het leven, ontdek je je talenten en beleef je samen met anderen onvergetelijke momenten. Voor veel Nederlanders is het verenigingsleven onmisbaar. Wat we meer en meer terugkrijgen is dat de actie voor veel verenigingen niet alleen een welkome inkomstenbron is. Het is ook een activiteit waarbij clubleden ervaren wat ze samen kunnen bereiken. Het échte clubgevoelm’ zegt hij.

Drie euro

Voor drie euro per lot steunen mensen een club bij hen in de buurt en maar liefst 80 procent daarvan is direct voor de clubkas. De trekking vindt plaats op 28 november. Met de opbrengsten worden mooie doelen gerealiseerd zoals het organiseren van een jeugdkamp, het aanschaffen van nieuwe trainingsmaterialen of het vieren van een jubileum. Naast jeugdleden gaan – vaak in hun clubtenue – langs de huizen, maar kloppen inmiddels ook op de digitale deur. Want met één klik op de tablet of de smartphone bereiken ze bijvoorbeeld ooms en tantes door het hele land. Dit jaar doen in Zaanstad de volgende clubs mee:

Zaandam
Muziekvereniging Amsterdam, Chr. Muziekver Soli Deo Gloria, Kinderboerderij De Veldmuis, Gymnastiekvereniging Carna Concordia Olympia, Reddingsbrigade Zaanstad, HV Zaanstreek, Zaanse Roller Club Pauwin, Chr. Gymnastiek- en Sportvereniging Kracht & Vlugheid, TV Zaansport, Hikari.

Koog aan de Zaan
Nuevo, Gymnastiekvereniging Jahn, TV Westzijderveld, KFC.

Assendelft
RDC Studios, Atletiekvereniging Lycurgus, Badmintonvereniging Swish, Gymvereniging Swift, BSC Cromtigers, Tennisvereniging Assendelft, Judoschool Cees Hoebeke, Stichting Budo Ryu Koersen, Clam Dycke, Zwemvereniging OEZA.

Zaandijk
Stichting Kinderboerderij Rooswijk.

Krommenie
Lycurgus-Hygiea, S.V. Krommenie, Krommenieer LTV, TV De Cromme Bal, Judoschool Randori, Shotokan karate do vereniging ShiseiKrommenie, Sporting Krommenie, ZV De Han, Scouting Krommenie , Dancebase.

Wormerveer
Fortuna-Wormerveer, Traditionele Kung Fu School Xin Yi, Rooms Katholieke Voetbalvereniging Saenden, BMX Zaanstad , Stichting Kledingbank Zaanstreek en in West-Knollendam CVV Blauw-Wit.

Westzaan
VVV Westzaan, WKV Roda.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen