Burgerplatform op zoek naar voorzitter en secretaris

Foto: Gemeente Zaanstad

Het Burgerplatform zoekt een nieuwe voorzitter en een nieuwe secretaris na het afscheid van Nora Swagerman en Volker Renaud. Zij werden afgelopen vrijdag uitgezwaaid met een borrel, een bloemetje, een bon en een speech.

 

De twee waren sinds 2018 actief voor het Burgerplatform Zaanstad. Swagerman blijft wel lid, maar Renaud houdt er helemaal mee op. Het platform is de schakel tussen lokale belangenorganisaties en de gemeente en geeft desgevraagd en ongevraagd advies aan de gemeente. Het moet een spreekbuis zijn voor alle inwoners van Zaanstad en biedt een platform voor organisaties die de belangen van deze inwoners behartigen.

Contact opnemen

‘Waar gemeentelijk beleid ontoereikend, onvolledig of onjuist is komt het Burgerplatform met vereende krachten op voor de inwoners. Daarnaast kijkt het Burgerplatform kritisch mee bij ontwikkeling van gemeentelijk beleid en anticipeert op maatschappelijke ontwikkelingen.’ Wie wel zin heeft in één van de twee vrijgekomen functies kan dat kenbaar maken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen