Geslaagd benefietdiner voor Anna’s huis en Antoni van Leeuwenhoek

Anna's huis aan de Zorgboulevard in Zaandam.
Anna's huis aan de Zorgboulevard in Zaandam.
Foto: Google / Anna's huis

[Z]aan Tafel georganiseerd door de Febo Zaanstad Cup en stichting [Z]aan de Wandel heeft gisteravond liefst 105.511 euro opgeleverd voor Anna’s huis en voor het borstkankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. Het streefbedrag van 30.000 euro werd daarmee ruimschoots voorbijgestreefd.

Het evenement vond plaats in de Stoomhal in Wormer, waar 125 ondernemers bijeen kwamen voor een viergangendiner en een veiling. De avond werd omlijst door muziek van Paul Bond en Ricky Koole en ook kwamen Peter Tange (Anna’s Huis, het centrum voor het leven met kanker), Tessa Steenbrugge ( Antoni van Leeuwenhoek) en Dick Dekker ([Z]aan de Wandel) aan het woord over het belang van onderzoek naar borstkanker en goede (na)zorg voor lotgenoten en betrokkenen.

Voetbalshirt

Onder leiding van presentatrice Chimène van Oosterhout werden er verschillende items geveild waaronder een bezoek aan een wedstrijd van VFL Wolfsburg, inclusief een  gesigneerd shirt van de in Wormer geboren profvoetballer Micky van de Ven. De organisatie van [Z]aan tafel zegt ’trots en dankbaar’ te zijn met de opbrengst voor het goede doel en de zeer geslaagde avond.

Reacties

Cookieinstellingen