Oekraïense bewoners et Buut verzorgen avond in Bullekerk

Foto: De Bullekerk

De Oekraïense bewoners van de oude locatie van de basisschool et Buut stellen zich op zondagavond 26 maart vanaf 18:30 uur voor aam de anere inwoners van hun woonplaats en delen momenten uit betere tijden. ‘Verhalen, geluiden en muziek in een taal die we niet kennen en toch herkend zal worden,’ laat gastheer de Bullekerk weten.

De vluchtelingen zetten het allemaal op met een beetje hulp van hun vrienden, bekende muzikanten uit de streek en buurtbewoners. Onder anderen Dave Besse, Carel Vrieling, Niels Schutten, Bert Stelder, René Duivis, Rob de Cock en Koen Wijngaarde geven de avond muzikale kleur. FluXus laat zich zien en horen met het jongerenorkest onder leiding van Julia Barnes.

Buffet

De innerlijke mens zal kennis kunnen maken met verschillende gerechten uit Oekraïne. Tenslotte wordt de avond op de dansvloer besloten met DJ Deniece. De opbrengst van de avond komt ten goede aan de organisatie Zeilen van Vrijheid. Zij geven nieuwe kleur en kracht aan oude ambulances die nog goed dienst kunnen doen in het door de oorlog verscheurde land. De deuren gaan open om 17:59 uur en het programma begint om 18:33 uur. Tickets kosten twaalf euro en zijn hier te koop.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen