Expositie werk cursisten Vera van Heusden bij FluXus

Een deel van dé blikvanger.
Een deel van dé blikvanger.
Foto: FluXus

Cursisten van netwerkdocente Vera van Heusden exposeren hun werk tot 3 februari bij FluXus in de oude Verkadefabriek in Zaandam. De exposanten volgen de cursus Tekenen en Schilderen 1, op maandagavond in buurtcentrum De Pelikaan in Krommenie.

Velen van deze groep doen dit al jaren. ‘Ik hoop dat met deze tentoonstelling het plezier in het tekenen en schilderen zichtbaar is,’ zegt Van Heusden. De werken zijn gemaakt naar aanleiding van een opdracht die door iedere cursist op zijn of haar eigen, unieke manier ingevuld is. Het gezamenlijke werkstuk genaamd Blikvanger is geïnspireerd op het werk van Andy Warhol. Het is dan ook dé blikvanger van de expositie.

De exposanten zijn Indre Assefa, Tejo de Blok, Sven Debetz, JanWim Dekker, Gre Groot-Boelens, Gert Jaspers, Xandra vd Meer, Antina Meurs, Annemiek Migchelsen, Wil Stevens, Lida de Waal en Bertie de Wit.

Aquarellen

Vanaf 9 februari zijn de cursisten van de aquarellessen van Van Heusden aan de beurt. De expositie Aquarel, papier en plezier wordt op 9 februari om 19.00 uur feestelijk geopend, ook bij FluXus. Deze zal tot en met 23 februari te bezoeken zijn. De makers zijn dan Rien van Aart, Marijke Binnekade-van Elsland, Marijke Bonnouvrie-van der Eng, Mettele van de Bos, Trudy Kakes, Loes de Ruyter, Mariëlle Timmerman-Scheffer, Herman Wiete en Anneke Zeiler.

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen