Voor de derde keer Kerstlichtjestocht in Het Kalf

Foto: Kerstlichtjestocht

In Het Kalf in Zaandam wordt voor de derde keer de Kerstlichtjestocht gehouden. Van vrijdag 16 tot en met vrijdag 23 december zijn op meerdere plekken in de wijk tussen 16:30 uur en 19:30 uur kersttaferelen te zien. Voor kinderen is de sfeervolle wandeling ook een puzzeltocht.

Zij moeten op bijzondere plekjes letters zien te vinden en krijgen bij het inleveren van het ingevulde deelnameformulier wat lekkers en een presentje. Zowel het deelnameformulier als de route zijn hier te downloaden. Hier vindt u ook het volledige programma en op welke tijden de Maria Magdalenakerk Het Kalf geopend is. Op dinsdag-, woensdag en donderdagavond zal buurtcentrum De Bovenkruier geopend zijn voor een gezellige kerstontmoeting. En op 23 december, de laatste dag dat de tocht gewandeld kan worden, heeft de kerk nog iets extra sfeervols te bieden in de vorm van kerstmuziek.

Start en finish bij Zaankerk

Het begin- en eindpunt van de Kerstlichtjestocht is bij de Zaankerk. Daar staat een kraampje waar ook het deelnameformulier en de looproute verkrijgbaar zijn en waar de deelnamekaarten ingeleverd kunnen worden. De Kerstlichtjestocht is een gezamenlijk initiatief van de Maria Magdalenakerk, de Zaankerk, Menorah, de Noorderkerk en de Kerk van de Nazarener en wordt gesteund door Zaanse ondernemers, Grafisch Buro van Erkelens, het Sociaal Wijkteam Zaandam Noord & Kogerveld, Buurtcentrum De Bovenkruier en de gemeente. Zaanstad

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen