Aanvraag om voormalig café om te bouwen tot woningen

Foto: Google Street View

Er is bij de gemeente een aanvraag binnengekomen om het hoekpand aan de Westzijde 267 in Zaandam om te mogen bouwen naar vier appartementen. Daar was eerder het in maart 2019 failliet verklaarde Café Onverwacht gevestigd.

 

In mei 2019 werd een explotatievergunning verleend voor Café Bulls Eye, dat op hetzelfde adres net als zijn voorganger voor liefhebbers van de dartssport trok. In juni vorig jaar werd het zwaar verzakte pand nog gestut om instorting te voorkomen, is op Google Street View te zien. In juni dit jaar was de fundering hersteld en was het lelijke eendje omgetoverd in een pand met uitstraling, zoals hierboven blijkt uit een nieuwe opname.

Bezwaar maken

Tegen aanvragen voor een omgevingsvergunning kunnen nog geen bezwaren worden ingediend, maar de gemeente is wettelijk verplicht om ze te publiceren.  moeten wij op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) publiceren. Belanghebbenden die tegen het plan van de eigenaar zijn kunnen wat van zich laten horen als er de vergunning daadwerkelijk is verleend. Dat besluit zal te zijner tijd ook terug te vinden zijn in de gemeentelijke Bekendmakingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen