Nog ruim 70 woningen te huur in Oostzijderpark

Foto: Hurenoostzijderpark.nl

De bouw van de 171 huurwoningen in De Zaanse Hoogte in woonwijk Oostzijderpark in Zaandam is al vergevorderd, maar gegadigden voor de 159 appartementen en twaalf tweelaagse woningen kunnen zich nog steeds inschrijven. Er zijn appartementen met één, twee of drie slaapkamers, een woonoppervlakte van 50 tot 150 vierkante meter en een buitenruimte in de vorm van een balkon of stadstuin.

De woontoren van negentien verdiepingen biedt plaats aan 80 appartementen in zeven uitvoeringen met een woonoppervlakte van circa 50 tot 136 vierkante meter. De vloer wordt voorzien van vloerverwarming en de wanden glad en wit afgewerkt. Elke woning krijgt een witte Bruynzeel-keuken met inbouwapparatuur, een composiet werkblad in een donkere kleur met een opstaande plint, een roestvrijstalen spoelbak met een luxe mengkraan, een roestvrijstalen afzuigkap en een achterwand.

De badkamer is direct klaar voor gebruik. Deze krijgt eveneens vloerverwarming, één of twee wastafels en een douche. Sommige woningen hebben in de badkamer een tweede toilet. Iedereen heeft een apart toilet dat vanuit de hal toegankelijk is. De godkoopste woning is te huur voor 1015 euro per maand; de duurste kost 1955. Een flink aantal woningen is al verhuurd of er is een optie op genomen, maar er zijn nog appartementen vrij. Inschrijven kan hier.

Stadsblok

Naast de woontoren is er het stadsblok met een gezamenlijke binnentuin dat afwisselend vier tot zes verdiepingen hoog. Deze 91 woningen hebben een woonoppervlakte van circa 54 tot 145 vierkante meter. De tweelaagse woningen bieden ruimte aan mensen die thuis werken of een atelier aan huis hebben. Alle woningen hebben één tot drie slaapkamers, een binnenberging en iedere woning heeft toegang tot een plekje buiten, in de vorm van een terras, balkon, loggia, of de gezamenlijk binnentuin. De afwerking is gelijk aan die in de toren. De huurprijzen variëren van 865 tot 1795 euro. Van alle woningen zijn nog 74 te beschikbaar, zijn er 43 verhuurd en is op 54 stuks een optie genomen. De woningen worden eind dit jaar opgeleverd.

Reacties

Cookieinstellingen