112

Man zwaar toegetakeld in woonplaats Assendelft

Foto: Politie Zaanstreek

Zes hem onbekende mensen hebben gisteren rond 22:45 uur een 49-jarige man uit Assendelft mishandeld op de Saendelverlaan. Het slachtoffer liep hierdoor onder andere behoorlijk letsel op aan zijn gezicht en schouder.

De man fietste vanaf het station in de richting van de Saendelverlaan en werd aangevallen op het fietspad nabij de Jan Brassertunnel. Uit onderzoek is gebleken dat het zestal zich kort daarvoor vermoedelijk op het perron van het station bevond. Naar de daders is door de politie meteen nadat er alarm was geslagen gezocht, maar ze zijn ontkomen.

De politie komt graag in contact met getuigen en met name met een persoon die rond 22:45 uur zijn of haar hondje aan het uitlaten was vlakbij de plek van de mishandeling.  Ook hoort de politie het graag wanneer u het groepje mogelijk op het perron heeft gezien, of op een later moment. Alle informatie kan belangrijk zijn voor het onderzoek. De politie is te bereiken op het telefoonnummer 0900 – 8844; het nummer van Meld Misdaad Anoniem is 0800 – 7000. Het zaaknummer is 2021 154 285.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen