112

Man in Wormer zwaar mishandeld na aanspreken hangjeugd

Foto: Politie Zaanstreek

Een 49-jarige man uit Wormer is op dinsdagavond 21 december zwaar mishandeld in een steeg achter de Nieuweweg in zijn woonplaats, nadat hij daar tussen 20:00 en 21:00 uur twee meiden en twee jongemannen die er rondhingen aansprak op hun gedrag. Hij werd opeens hard in zijn gezicht geslagen en liep hierbij zwaar letsel op. De politie doet onderzoek naar de mishandeling en zoekt getuigen.

Toen een omstander te hulp schoot ging het viertal er vandoor. De meiden renden in de richting van de Knollendamstraat en de andere twee gingen richting de Zaanbrug en Wormerveer. De knul die de vuistslag heeft uitgedeeld is rond de 1.70 meter lang en heeft een donkere huidskleur. Hij droeg een zwarte jas en een zwarte capuchon. De andere jongeman heeft ongeveer dezelfde lengte, heeft een licht getinte huidskleur en droeg een zwart/wit geblokte jas met capuchon. Mogelijk hadden zij of de meiden een fiets bij zich met een lichte kleur.

Tips

Wie die bewuste dinsdagavond de mishandeling gezien of het viertal of de verdachte vóór of na de mishandeling heeft gezien wordt verzocht zich bij de politie te melden via het telefoonnummer 0900 – 8844 of  anoniem via 0800 – 7000. Ook kunt u uw tips en beelden toesturen via het digitale tipformulier. Heeft u mogelijk camerabeelden uit de omgeving van de Nieuweweg waar de betrokkenen op te zien zijn of heeft u andere informatie over deze zaak, neem dan ook contact op. Het zaaknummer is 2022 002 512.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen