112

Dertienjarigen van telefoons beroofd bij winkels Kaaikhof

Foto: Politie.nl

Twee jongens van dertien zijn gisteren rond 19:30 uur bij het winkelcentrum in Saendelft onder bedreiging beroofd van hun mobiele telefoons. Een derde, even oude jongen raakte geen spullen kwijt. De daders zijn drie jongemannen van naar schatting zestien tot achttien jaar oud.

De slachtoffers arriveerden per fiets op de Kaaikhof en werden daar door het oudere trio aangesproken. Dat gebeurde opnieuw toen ze na het doen van een boodschap terugkwamen, maar nu was de toon dreigend en werden twee knullen gedwongen om hun telefoon af te staan. Daarna gingen de drie verdachten er vandoor in de richting van het Kruidvat-filiaal. Nadat de politie was gebeld is er door verschillende eenheden in de omgeving gezocht, maar de verdachten zijn niet gevonden. Bij de beroving raakte niemand gewond.

Signalement

De drie verdachten droegen allemaal donkere kleding met capuchon. Twee van hen zijn licht getint en rond de 1,80 meter lang. De derde verdachte had een lichte huidskleur, was wat kleiner en droeg een zwart mondkapje. Voor het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien, een camera in de omgeving en mogelijk beeldmateriaal of andere info? Neem dan contact op via het nummer 0900 – 8844 of gebruik het digitale tipformulier. Daar kunt u ook beeldmateriaal uploaden. Het zaaknummer is 2021 207 815.

Reacties