112

Overvaller Lidl Wormerveer nog niet in de kraag gegrepen

Foto: Politie Zaanstreek

De politie zoekt getuigen van de overval gisteren rond 18:10 uur op de Lidl-supermarkt aan de Cor Bruijnweg in Wormerveer.

Daar kwam aan het begin van de avond een man de winkel inlopen die eerst door de zaak liep voor boodschappen, maar eenmaal bij de kassa aangekomen het personeel bedreigde en geld eiste. Toen een personeelslid in zijn richting rende verliet hij snel de winkel door de achteruitgang aan de Carry van Bruggenstraat en ging zonder buit vandoor. De politie zocht de omgeving af, maar heeft de verdachte niet meer kunnen vinden.

Wie heeft wat gezien of op beeld?

De gezochte man heeft een slank postuur en is ongeveer 1,80 meter lang. Hij droeg donkere kleding, een donkergrijze muts en een donkere sjaal. Voor het onderzoek is de recherche op zoek naar mensen die rond 18:10 uur in de omgeving van de Cor Bruijnweg waren en die de verdachte voor de overval hebben zien lopen of na de overval hebben zien wegrennen. Camerabeelden uit de omgeving zouden ook zeer nuttig kunnen zijn. Contact opnemen met de politie kan via het telefoonnummer 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

Reacties