112

Wildplassen en -poepen in coronatijd: de schaamte voorbij

Foto: Pixabay / lyperzyt

Discreet was het niet, de manier waarop een in kennelijke staat verkerende jongeman zijn overvolle blaas dacht te moeten legen. Het leverde hem een proces-verbaal op. Het goede nieuws is dat vanaf maandag toiletten voor dagrecreatie bij parken, bossen en stranden open mogen. Dit geldt ook voor de toiletten op pretparken, dierentuinen en natuurparken.

Bron: Politie Zaanstreejk

 

 

De politie Zaanstreek keek gisteren met verbazig toe hoe ze getuige was van in elk geval een aanval op, zo niet een geslaagde poging tot een nieuw wereldrecord langplassen: ‘Wij schatten in dat de man ongeveer twee minuten onafgebroken stond te plassen,’ meldt ze op Facebook. Niet alleen plassen op alle mogelijke en onmogelijke plekken is momenteel een probleem, ook de grote boodschap wordt steeds vaker achtergelaten in de openbare ruimte.

En niet alleen door de momenteel nogal in de belangstelling staande groep overlastgevers in het Zaandamse Burgemeester In ’t Veldpark. Ook in recreatiegebieden als het Jagersveld liggen de bosschages vol nu de toiletten gesloten zijn, zo melden lezers. Het wc-papier wordt van huis meegenomen. Maar ja, daar hebben velen dan ook nog ruim voldoende van.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen