112

Fietsster onder een auto en twee personenwagens te water geraakt

Foto: Pixabay

Een fietsster is gistermiddag met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd na een aanrijding op de Westzijde in Zaandam.

Ter hoogte van Verkade kwamen de vrouw en een automobilist met elkaar in botsing. De fiets kwam onder de auto terecht en werd totaal vernield.

Auto’s te water

Op de Noorderveenweg in Assendelft raakte een auto te water nadat hij eerst in een bocht met twee wielen in de berm terecht was gekomen en daarna schuin overstak. De bestuurder raakte niet gewond, maar de weg moest tijdelijk worden afgesloten om de gestrande personenwagen te kunnen bergen.

Ook aan de Zuiderweg in Wijdewormer reed een auto het water in. Gisteravond omstreeks zeven uur raakte daar een ouder echtpaar van de weg, nabij Het Heerenhuis. Ook zij hielden geen verwondingen over aan het ongeval, maar wel een nat pak. De auto is niet meer te redden.

Rond kwart over zes rukten brandweerwagens uit Zaanstad, Oostzaan en Purmerend en een ambulance uit voor een voertuig in het water bij de Zuidervaart in Zaandam, waar bij een steiger een band boven het water uitstak. Dat bleek bij nader inzien een losse band te zijn, die door de mannen uit Oostzaan uit het water is gehaald.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen