112

Vrouw (19) op straat beroofd door twee jongens

Foto: Tinker Air Force Base

Een negentienjarige Assendelftse is gisteravond rond 21:30 uur onder bedreiging van een vuurwapen op de Witte Ring beroofd van haar bezittingen. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

De jonge vrouw liep op de Witte Ring toen zij onverwacht vastgepakt werd door twee jongens. Ze werd bedreigd met een vuurwapen en verschillende eigendommen werden haar afhandig gemaakt. De jongens lieten haar vervolgens los en renden verschillende kanten op: één van hen in de richting van het Pentatlon en via daar de Dromos op en een tweede in een onbekende richting. Het gaat om twee jongens van ongeveer zestien of zeventien jaar oud. Zij zijn ongeveer 1,75 meter lang en waren volledig in het zwart gekleed.

Tips

De politie doet onderzoek naar de straatroof en komt graag in contact met getuigen die iets van het incident gezien hebben of met personen die op een andere manier van het incident afweten. Informatie of beelden kunnen gedeeld worden via het digitale tipformulier, telefonisch via het nummer 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen