112

Zaandammer (39) knock out bij geweld Kaasjeskruidweg

Foto: Politie.nl

De politie verrichtte vandaag in alle vroegte drie aanhoudingen na een mishandeling op de Kaasjeskruidweg in Zaandam. Daarbij werd een 39-jarige Zaandammer ook beroofd. De arrestanten zijn een 52-jarige man zonder vast adres en twee mannen van 33 en 28 uit Zaandam.

Toen het slachtoffer rond 01:45 uur op de Fluitekruidweg liep passeerde hij een witte bestelbus met daarin drie personen. De man wilde een gesprek met deze personen aangaan over een aanrijding die hij eerder met de bus zou hebben gehad. Direct kwamen de drie inzittenden op hem af. De man rende vervolgens weg over de Fluitekruidweg in de richting van de Kaasjeskruidweg. Daar kreeg hij klappen van het trio en even later nog van een vierde persoon ook begon te schoppen en te slaan.

Buiten bewustzijn

De man werd uiteindelijk ook nog beroofd van zijn eigendommen. Het slachtoffer is door de mishandeling even buiten bewustzijn geraakt en later overgebracht naar het ziekenhuis. De politie begon meteen na de melding van het gebeude een zoekzactie en wist de drie verdachten aan te houden. Hun rol bij het incident wordt onderzocht. De vierde betrokkene is niet gevonden. De persoonlijke eigendommen van het slachtoffer zijn later met behulp van een politiehond uit de bosjes gevist.

Getuigen gezocht

De politie komt graag in contact met getuigen en is daarnaast ook nog op zoek naar de vierde man, van wie geen signalement bekend is. Wie iets heeft gezien of gehoord of beelden heeft van deze zaak wordt verzocht om contact op te nemen via het nummer 0900 – 8844 of om het digitale tipformulier in te vullen. Anoniem bellen kan via het telefoonnummer 0800 – 7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen