112

Dader overval avondwinkel Kepplerstraat gezocht

Foto: Google Street View

Een man in donkere kleding heeft gisteren avondwinkel en belhuis Wibaut aan de Kepplerstraat in Zaandam overvallen. Hij is er met een onbekend bedrag rennend vandoor gegaan in de richting van Spitsbergen – Wibautstraat. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Een oproep op Burgernet leidde niet tot een arrestatie.

 

De politie kreeg rond 23:05 uur de melding binnen van de overval. Een onbekende man was de winkel binnen gekomen en bedreigde daarna het winkelpersoneel met een steekwapen. Hij eiste geld en nadat hij dat had gekregen vertrok hij weer snel. De politie werd gealarmeerd en heeft in de omgeving naar de dader gezocht, maar hem niet meer gevonden. Niemand raakte bij de overval gewond. De man heeft een lichte huidskleur, mogelijk blauwe ogen en is rond de 1,75 meter lang. Hij droeg donkerblauwe gezichtsbedekking en had een blauwe plastic tas van Albert Heijn bij zich.

Tips doorgeven

Wie rond 23:00 uur de man voor of na de overval heeft gezien in de omgeving van de Kepplerstraat of in de buurt een camera bij de woning of een bedrijf heeft met mogelijk beelden van de dader wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 0900 – 8844 (anoniem via 0800 – 7000) U kunt uw tips en beelden ook direct toesturen via het tipformulier. Het zaaknummer is 2022 232 061.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen