112

Politie druk met ongevallen op de weg dit weekeinde

Foto: Facebook / Politie Zaanstreek

Het regent ongelukken op de weg dit weekeinde. De politie Zaanstreek moest vanmorgen al om 07:00 uur op pad voor een tegen een verkeersbord tot stilstand gekomen auto op de oprit naar de A8, waar gisteren ook al een wagen uit de bocht vloog. Vanmorgen werd de inzittende meegenomen naar het ZMC.

Gisteren trof de politie bij het ongeval een bijzondere en ongedeerde passagier aan: een papegaai die de afloop van het ongeval in de gaten hield vanaf de schouder van een agente. Eerder op de dag was al melding gemaakt van onder meer een aanrijding op de Industrieweg in West-Knollendam, waarbij meerdere gewonden vielen en de weg enige tijd moest worden afgesloten om onderzoek te kunnen doen naar de toedracht. Dat was toen al de vierde klapper voor de middagdienst, volgens de politie.

Op de brug in de N204 werd zoals de Wormerveerse dorpsreporter Michel Schermer op beeld vastlegde een trekker ingehaald door één van zijn wielen en gisteravond laat botste nog de bestuurder van een bestelbusje op een pijlwagen op de Verlengde Stellingweg in Oostzaan. De bestuurder die daardoor lichtgewond raakte had te veel gedronken.

 

Reacties

Cookieinstellingen