112

Man (18) in Rosariumpark met geweld beroofd van scooter

Foto: Politie.nl

Een achttienjarige man is gisteravond in het Rosariumpark in Krommenie bedreigd en mishandeld en van zijn scooter bestolen. Het voertuig een uur later teruggevonden aan de Industrieweg in West-Knollendam. De politie is nog op zoek naar de daders.

Het slachtoffer werd rond 20:00 uur aangesproken door een groep jongens. Hij werd vanuit de groep bedreigd met een mes, kreeg klappen, werd geschopt en moest zijn sleutels en helm afgeven. Eén van de jongens reed met de scooter van het slachtoffer weg. De eigenaar bleef achter en kon de hulpdiensten alarmeren. Ambulancepersoneel behandelde hem ter plaatse aan zijn lichte verwondingen.

Getuigenoproep

De politie ging op zoek naar de verdachten en de scooter, maar trof rond 21:00 uur alleen de buit aan, zonder verdachten in de buurt. De politie vraagt getuigen om informatie te delen. Wie iets heeft gezien van de diefstal in het Rosariumpark of van het parkeren van de scooter aan de Industrieweg of andere tips of informatie heeft over dit incident wordt gevraagd contact op te nemen via 0900 – 8844 (anoniem via 0800 – 7000) of het digitale tipformulier te gebruiken.

Reacties

Cookieinstellingen