112

Politie op zoek naar straatrover met mes in Wormerveer

Foto: Google / Shahista Manji

Een zestienjarige jongen is gistermiddag rond 15:45 uur in de speeltuin bij de Kerkstraat onder bedreiging van een mes beroofd van zijn tas. De recherche doet onderzoek naar de straatroof en zoekt getuigen en camerabeelden.

De jongen zat daar in speeltuin aan een hofje tussen de Kerkstraat en het Krommenieƫrpad toen hij van achteren werd benaderd door een jongeman. Die wilde zijn spullen hebben en bedreigde hem met een mes om die te krijgen. Daarna pakte hij de tas van het slachtoffer. Het slachtoffer probeerde de verdachte nog tegen te houden, maar deze wist er met de tas vandoor te gaan door de steeg in de richting van de Kerkstraat en verdween uit het zicht.

Tips en beelden gezocht

De dader werd geschat rond de achttien jaar oud en 1,85 meter lang. Hij heeft een slank postuur, zwarte krullend haar en een licht getinte huidskleur. Verder droeg de dader een schoudertasje. Wie de verdachte mogelijk voor of na de straatroof heeft zien lopen in de omgeving van de Kerkstraat of een camera heeft met mogelijk beeldmateriaal wordt verzocht de politie te bellen op het nummer 0900 – 8844 of anoniem op 0800 – 7000. Tips en beelden ook direct worden toegestuurd via het digitale tipformulier.

Reacties

Cookieinstellingen