ADE in North Sea Venue gaat bepaald niet ongemerkt voorbij

okt 23 2022, 10:40 Actueel
screenshot 20221023 103648
Dat het Amsterdam Dance Event van start is gegaan was ook in en rond Zaandam afgelopen nacht voor veel inwoners duidelijk te horen: 'Wij hebben ook stuiterend op de bank gezeten gisteravond. Wat een teringherrie. Later vannacht nog straatraces ook. Omgeving Vermiljoenweg,' is één van de commentaren op sociale media.
ADE heeft dit jaar ook een dependance in de North Sea Venue aan de Hemkade, die op de website van het evenement aan de man en vrouw wordt gebracht als een plek die 'sex & rock 'n roll' uitstraalt. 'Met zijn vele kleine gangen, hoekjes en gaatjes zorgt dit voor onze perfecte nieuwe locatie,' zo worden bezoekers ingewijd. Vanaf 1994 'kwam zijn legendarische status tot stand door hostings van onder meer Thunderdome, Multigroove en het fetisj-feest Wasteland'. En nu dus ADE. Waar niet iedereen blij mee is, maar anderen enthousiast reageren - tenzij ze met de trein moesten die niet ging. Een compilatie.
[embed][/embed]
[embed][/embed]

Treinvervangend busvervoer van Sloterdijk naar Zaandam is echt een succes i.c.m. #ADE, 1h10m gedaan over wat normaal 5m is... 🙃 Rail replacement busses between Amsterdam and Zaandam were a great success, especially when Amsterdam Dance Event is being held at the same time... 😂

Image
Image
0
Reply
[embed][/embed]
[embed][/embed]
[embed][/embed]

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

[embed][/embed]
[embed][/embed]