Recordpoging indoor skiën voor Alpe d’HuZes

Still uit de video.
Still uit de video.
Foto: Vimeo

Wie wil bijdragen aan een vermelding in het Guinness Book of Records en tegelijkertijd Alpe d’HuZes KWF Kankerbestrijding steunen moet het komende weekeinde even de gemeentegrens over. Op vrijdagavond 12 april gaat bij Skiindoor Landsmeer om 19:30 uur de recordpoging ‘langste afstand indoor skiën’ van start.

Vier skileraren zijn van plan om in ieder geval 24 uur lang om de beurt minimaal 30 minuten de piste af te glijden. Marko van Brummelen, Haaike Visser, Evelien Zengerink en Susanne Visser moeten met een baansnelheid van bijna 20 kilometer per uur bijna een etmaal lang om de beurt aaneengesloten skiën om een afstand van minimaal 400 kilometer te halen. De recordpoging wordt live uitgezonden via de Facebookpagina van de skischool.

De skileraren en eigenaar van de skischool Rolf Burgert.

Meedoen

In een les wordt maximaal tien minuten achtereen geskied, want het is behoorlijk intensief. Ervaren indoorbaan skiërs worden uitgedaagd om aan de recordpoging mee te doen: zij mogen voor een bijdrage van tien euro een half uur lang non stop work out skiën op de naastgelegen baan. Alle opbrengsten gaan naar Alpe d’HuZes KWF Kankerbestrijding. Een half uur reserveren op 12 april tussen 20:00 en 22:00 uur of op 13 april tussen 10:00 en 17:00 uur kan via het telefoonnummer 020 694 4594. Vol is vol.

Sponsors

Sponseren mag uiteraard ook. Iedere gulle gever maakt kans op drie gratis indoor skilessen in Landsmeer, ter waarde van 96 euro. Ieder bedrag is welkom en kan tot 26 april rechtstreeks worden overgemaakt via de officiële website van Alpe d’ HuZes. Zet erbij dat u de recordpoging steunt en vul een correct e-mail adres in. U hoeft de gegevens niet zichtbaar te publiceren: de organisatie krijgt een melding van de donaties en neemt na 26 april per mail contact op met de winnaar.

Supporters zijn van harte welkom op zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur bij Skiindoor Landsmeer, aan het Zuideinde 74M.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen