Alle kaarten voor de Dam tot Damloop alweer de deur uit

Een beeld van de toeschouwers in Zaandam, vorig jaar september.
Een beeld van de toeschouwers in Zaandam, vorig jaar september.
Foto: Twitter

En opnieuw vlogen de inschrijvingen de deur uit: de Dam tot Damloop is alweer uitverkocht. De startbewijzen voor de tien Engelse mijl zijn na ruim een week allemaal weg.

Wie te laat wakker is geworden hoeft overigens nog niet te wanhopen, want er zijn nog kansen om aan de Damloop by night (over vijf Engelse mijl) mee te doen. Bij dit feestelijke onderdeel op zaterdagavond door de sfeervol verlichte straten van Zaandam werd vorig jaar voor het eerst ook de deelnemerslimiet bereikt. De teller staat nu op 7500 lopers, het maximum is 15.000.

Ook voor de de Mini Dam tot Damlopen in Amsterdam-Noord en Zaandam kan nog worden ingeschreven. Dat is mogelijk mogelijk tot en met 10 september.

Dam tot Dam Goede Doelen Project

Voor lopers die buiten de boot zijn gevallen, biedt bovendien het Dam tot Dam Goede Doelen Project een oplossing. Zij kunnen zich op www.damloop.nl alsnog voor de tien Engelse mijl aanmelden bij één van de goede doelen teams. In ruil voor een startbewijs wordt de loper dan gevraagd een bepaald bedrag aan sponsorgeld op te halen.

Right To Play is dit jaar weer als het officiële goede doel verbonden aan het evenement.

Naast de Dam tot Damloop organiseert Le Champion op 22 september de Dam tot Dam Wandeltocht met 16.000 deelnemers en op zondag 23 september de Dam tot Dam Fiets Classic met 6000 deelnemers. Inschrijven voor deze evenementen is mogelijk op www.damtotdamwandeltocht.nl en www.damtotdamfietsclassic.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen