Geen EK-wedstrijden Oranje te zien bij Pathé in Zaandam

Foto: Pathé

De wedstrijden die het Nederlands elftal gaat spelen op het EK zijn te bekijken in een aantal bioscopen van Pathé, maakte de keten vandaag bekend. Zaanse fans moeten er voor naar de hoofdstad (Amsterdam Noord, Arena of De Munt) of naar Haarlem reizen. Tickets kosten 7,50 euro per persoon. Bestellen kan hier.

Supporters van de Nederlandse ploeg kunnen de wedstrijden van het EK samen met gelijkgestemden bekijken op een groot doek in de bioscoopzaal. Achttien Pathé-bioscopen doen mee aan de actie. Het gaat sowieso om de poulewedstrijden van Nederland:

  • Zondag 16 juni, 15:00 uur: Polen- Nederland;
  • Vrijdag 21 juni, 21:00 uur: Nederland – Frankrijk;
  • Dinsdag 25 juni, 18:00 uur: Nederland – Oostenrijk.

Als Oranje de poulefase overleeft zijn de daaropvolgende wedstrijden ook bij Pathé te zien. Kaartjes voor de poulewedstrijden zijn al te koop. Het EK start op 14 juni. De finale wordt gespeeld op 14 juli. Pathé heeft een rijke geschiedenis in het vertonen van voetbalwedstrijden. In voorgaande jaren genoten liefhebbers van de finales van de Johan Cruijff Schaal, Champions League, EK’s, WK’s en wedstrijden uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen