AZ speelt eerste oefenwedstrijd tegen Sjachtar Donetsk

Foto: Wikimedia / Jesper Verbruggen

AZ begint vrijdag – zonder de internationals – op het trainingscomplex in Wijdewormer aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op zaterdag 8 juli is om 14:30 uur in Dirkshorn de eerste oefenwedstrijd, tegen de Oekraïense kampioen Sjachtar Donetsk.

De selectie van Pascal Jansen die vorig jaar als vierde eindigde in de Eredivisie speelt daarna op woensdag 19 juli om 18:30 uur op hetzelfde complex tegen Norwich City en op zaterdag 22 juli om 15:00 uur uit tegen Club Brugge, in het Jan Breydelstadion in de Belgische stad. Het zijn de enige oefenwedstrijden die op dit moment bevestigd zijn. Over een wedstrijdbezoek en de daaraan verbonden ticketverkoop wordt in een later stadium meer bekendgemaakt.

Seizoenkaarten

Op zondag 13 augustus wordt het nieuwe Eredivisie-seizoen afgetrapt met een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Het seizoen wordt volgens de conceptversie van het speelschema ook in Alkmaar afgesloten, met FC Utrecht als tegenstander. AZ heeft inmiddels al 11.250 seizoenkaarten voor komend seizoen verkocht. Daarmee is zijn meer supporters van de club verzekerd van een eigen plek in het Afas Stadion dan afgelopen seizoen het geval was. De belangstelling voor seizoenkaarten is groot, is op de website te lezen. Ze zijn hier te bestellen.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen