Voice-over Lonneke Scholten vertelt wat jij wilt zeggen

Foto: Lonneke Scholten

Het kan maar zo zijn dat je Lonneke wel eens op radio, tv of op social media voorbij hebt horen komen. Bijvoorbeeld in de commercials van Moneybird, in de filmpjes over het Beter Leven Keurmerk van de Dierenbescherming, of dat je door haar bent aangemoedigd tijdens het trainen met de Nike App!

De 35-jarige stemactrice en voice-over uit Krommenie spreekt dagelijks allerlei soorten teksten in vanuit haar studio aan huis. Radio- en TV-commercials, bedrijfsfilms, uitleganimaties, e-learning, telefoonsystemen, apps of luisterboeken; je kunt het zo gek niet bedenken of Lonneke heeft het wel eens ingesproken.

Een vak apart

Stel; je wilt met jouw bedrijf instructievideo’s gaan maken of je wilt door middel van een filmpje een nieuw bedrijfsproces uitleggen. Óf je bent onderhand wel eens toe aan een professionele voicemail. Dan líjkt het misschien een goed idee om het in te laten spreken door die ene collega of buurvrouw met de mooie stem. Maar vaak kom je van een koude kermis thuis. Want een mooie stem hebben is niet genoeg.

Het inspreken van die teksten is absoluut een vak apart. Je leest namelijk alles voor, maar moet het wel zo weten over te brengen dat het net lijkt alsof je het tegen je buurman of je vrienden vertelt. Het is belangrijk dat het natuurlijk klinkt, maar er moet ook goed gearticuleerd worden. De toon en de snelheid moeten bij het verhaal aansluiten en soms moet het nog binnen een bepaalde tijd passen ook. Kortom; een hoop punten waar je rekening mee moet houden. En dan gaat het nog niet eens over een goede akoestiek en de kwaliteit van de geluidsopname.

Professioneel overkomen

Dus wil je écht professioneel overkomen? Zet dan de puntjes op de i door een voice-over in te huren. Ook voor kleinere budgetten is er altijd een oplossing te vinden en vele bedrijven gingen je voor. Kijk op www.voiceovervrouw.com voor informatie, richtprijzen, werkwijze en vele kijk- en luistervoorbeelden. Heb je als ZZP-er of klein bedrijf geen voicemail-systeem maar wil je wel een professionele voicemail laten inspreken? Dat kan gewoon! Neem gerust even contact op via [email protected]. Klik HIER om te beluisteren hoe een voicemail of voice-response systeem kan klinken.

Kortingsactie!

Omdat Lonneke Scholten | Voiceovervrouw dit jaar 10 jaar bestaat heeft Lonneke voor de lezers van deze advertorial een mooie actie bedacht.
Tot en met 30 juni 2021 krijg je wanneer je een voice-over bestelt, bijvoorbeeld voor je promofilm, telefoonsysteem of uitleganimatie, 15% korting op de totale offerteprijs wanneer je in je aanvraag VOICEOVERVROUW10 vermeldt! Offertes zijn altijd geheel vrijblijvend. Kijk voor meer informatie op www.voiceovervrouw.com.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Voice-over vrouw

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen