De KunstGreep kan in december weer gasten ontvangen

Op 4 december heropent theater De KunstGreep haar deuren voor twee maal 30 gasten, na een moeizaame eerste helft van het seizoen. Cabaretier Johan Goossens komt naar Oostzaan met zijn voorstelling In het beste geval.

‘Het leven loopt vaak net iets anders dan je wilt. Anders dan het plaatje in je hoofd. De taart komt anders uit de oven, voor de stralende zon komt een wolkje en die baan waar je voor geknipt was, gaat toch naar iemand anders. Maar we houden de moed erin, soms tegen beter weten in.’ Deze omschrijving van de voorstelling is vóór corona geschreven, maar het is bijna een metafoor voor alles wat er dit jaar gebeurt. De medewerkers van het theater hebben de moed erin gehouden én zien de komende maanden met enthousiasme tegemoet.

Gezinsvoorstelling

De voorstelling van Johan Goossens wordt gezien als de aftrap voor alsnog een mooi seizoen. Een week later volgt nóg een voorstelling, voor de allerkleinsten (vanaf drie jaar). Gijs van Rhijn speelt dan zijn voorstelling De Wolf en De Zeven Geitjes. De kaartverkoop voor beide voorstellingen gaat hard uiteraard, want er zijn maar twee maal 30 kaarten beschikbaar.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het programma voor de periode van januari tot en met juli volgend jaar. Twee namen zijn gisteren bekend geworden: op 16 januari komt Dolf Jansen verhalen vertellen; een week later volgt Hans Dorrestijn (die deze week te zien was in het culturele televisieprogramma Volle Zalen).

Meer informatie en kaartverkoop: theaterdekunstgreep.nl

Reacties