Meepraten over toekomst van stationsgebied Kogerveld

Foto: Google Street View

De gemeente wil met bewoners praten over de transformatie van de Kogerveldwijk. Die verandert de komende jaren: het aantal woningen gaat meer dan verdubbelen. Het gebied rondom het station moet ‘een goed bereikbare en prettige plek worden om te wonen, te werken, te verblijven en te reizen’. Wat is daarvoor nodig?

De gemeente is benieuwd naar de ideeën van bewoners over de woningen, bedrijven en voorzieningen die in het stationsgebied moeten komen, over het groen in de wijk en over de bereikbaarheid met de fiets, per openbaar vervoer en met de auto. Er wordt gewerkt met een groep van maximaal acht inwoners. In vier digitale sessies wordt gesproken over de toekomst van het stationsgebied van Kogerveld. Inwoners uit in ieder geval de Kogerveldbuurt, de Boerejonkerbuurt en de Hofwijk worden opgeroepen om zich aan te melden. De eerste sessie is naar verwachting op woensdagavond 3 juni. De drie andere worden nog gepland, maar zullen in elk geval voor de zomervakantie plaatshebben. De bijeenkomsten  duren maximaal anderhalf uur.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met donderdag 28 mei. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]. Graag bij het aanmelden uw postcode vermelden. Bij meer dan acht geïnteresseerden wordt een selectie gemaakt, waarbij gestreefd wordt naar een goede vertegenwoordiging vanuit de verschillende buurten. De overige aanmeldingen bij elke fase op de hoogte gehouden van het traject.

Reacties