Albert Heijn Ebbehout Zaandam feestelijk geopend

Foto: Albert Heijn / Yasmin Hargreaves

De nieuwste loot aan de wijdvertakte boom van Albert Heijn is te vinden aan Ebbehout 29 in Zaandam. De supermarkt opende gistermiddag de deuren in de voormalige winkel van het opgeheven Deen.

 

Supermarktmanager Patrick Swagerman en zijn team keken er naar uit om weer klanten te ontvangen in hun vernieuwde winkel. ‘Meteen al na de opening was het gezellig druk. We kregen veel complimenten. Klanten zijn blij met het grote versaanbod, maar ook met de mooie bloemenafdeling die gewoon is gebleven,’ zegt hij. Het nieuwe filiaal is zo ingericht dat klanten gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en recepten.

Gall & Gall

Ook zijn er zelfscankassa’s waardoor het afrekenen nog sneller gaat. ‘Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, dan kan dat natuurlijk,’ benadrukt Swagerman. Bij de servicebalie zijn onder andere het afhaalpunt van Bol.com, een geldautomaat, een oplaadstation voor de OV-chipkaart en PostNL te vinden. In de hal zit een Gall & Gall met een compleet assortiment dranken.

Openingsactie

Na de opening blijft het nog even extra feestelijk bij Albert Heijn Ebbehout. De komende tijd zijn er speciale aanbiedingen. Ook is er een actie waarmee een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar te sparen is. De winkel is open van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 21:00 uur en op zondag van 09:00 tot 20:00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen