Deuren vernieuwde Albert Heijn Saendelft geopend

Foto: Albert Heijn / Dirk Brand

Vaste klant Kerst Mink had vandaag de eer om de vernieuwde supermarkt van Albert Heijn in Saendelft te openen De winkel is flink verbouwd en heeft nu het allernieuwste winkelconcept met extra aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties.

Supermarktmanager Stephanie Koops en haar medewerkers kregen meteen na het festgedruis al de eerste complimenten. ‘Klanten zijn enthousiast over de grote keuze in vers en over de zelfscankassa’s. Ook vinden ze het fijn dat de paden lekker breed zijn en dat de winkel ruimer aanvoelt,’ hoorde Koops. De vernieuwde winkel heeft een groot versplein gekregen met veel groente en fruit.

 

 

‘Kiezen voor gezond en lekker eten kan nu nog gemakkelijker, mede dankzij een ruim aanbod aan ultraverse maaltijden, verspakketten en maaltijdsalades. Ook is er dagelijks vers aangeleverde sushi. Voor ontbijt, lunch en borrel is er volop keuze uit vleeswaren, kaas en tapas. Bij de bakkerij vind je verschillende soorten brood, taarten, gebakjes en chocolade,’ zo laat de Zaanse grootgrutter weten.

De supermarkt heeft nu verder elektronische schapkaartjes en overal hangen grote beeldschermen met informatie over seizoensproducten en verrassende recepten. Ook is er een bloemen- en plantenafdeling. Afrekenen kan sneller met de zelfscan. Met de handscanner of hun mobiele telefoon kunnen klanten de producten zelf scannen bij het inladen in het karretje of ze kunnen alle boodschappen in één keer doen bij de zelfscankassa. Als vanouds afrekenen bij een caissière kan uiteraard ook nog steeds.

Kleurwedstrijd

Albert Heijn Saendelft is zo ingericht dat klanten met kinderen er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Er zijn speciale kleine winkelwagentjes en een kinderhoek. Speciaal voor de kleine klanten is er ook een openingsactiviteit. Kinderen kunnen bij de servicebalie een kleurplaat ophalen en voor 10 juli weer inleveren. De vijf mooiste worden beloond met een leuke prijs.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen