AH Hermitage dicht voor ingrijpende verbouwing

V.l.n.r. Lieneke Jorritsma, Elias Stuart, Lynn Boiten en Davey van der Vecht.
V.l.n.r. Lieneke Jorritsma, Elias Stuart, Lynn Boiten en Davey van der Vecht.
Foto: Eigen foto Albert Heijn Hermitage

De supermarkt van Albert Heijn aan de Hermitage in het hart van Zaandam is aan de beurt voor een ingrijpende verbouwing naar het nieuwste concept, waarin vers, digitale vernieuwing en gemak voor de klant centraal staan. De winkel sluit daarom van donderdag 1 juli om 19:00 uur tot dinsdag 13 juli om 11:00 uur.

De vestiging is de tweede Zaanse Albert Heijn die het nieuwste concept krijgt. Op dinsdag 29 juni heropent de compleet vernieuwde winkel in Saendelft en in juli volgt ook nog Zaandijk Rooswijk. ‘We krijgen een ruim opgezette winkel met een heel groot versaanbod waartoe bijvoorbeeld ook dagelijks vers aangeleverde sushi behoort,’ vertelt supermarktmanager Lynn Boiten.

Meeneemhoekje

‘Ook komt er een speciaal assortiment voor onderweg. Dat bestaat onder andere uit verschillende soorten koffie, belegde broodjes en smoothies. Dit aanbod krijgt een eigen plek in de hal van de supermarkt. Afrekenen gaat bij een aparte zelfscankassa, zodat klanten hiervoor de winkel niet in hoeven. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: aan de Langeweide 77, Vrieschgroenstraat 5 en Koningin Julianaplein 10.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen