Vaderdagpakket van Breugem en Zuivere Koffie

Foto: Zuivere Koffie / Brouwerij Breugem

Zuivere Koffie en Brouwerij Breugem hebben vorige maand de handen ineengeslagen om een nieuw pakket samen te stellen voor Vaderdag. De samenwerking is voor beide bedrijven ‘een passieproject en bedoeld om alle vaders met een originele actie een hart onder de riem te steken,’ aldus een persbericht.

Op 20 juni is het Vaderdag en inmiddels zijn ook de eerste stappen gezet voor het heropenen van de samenleving. Om deze ‘terugkeer naar normaal’ en tegelijkertijd Vaderdag te vieren, hebben Zuivere Koffie en Brouwerij Breugem een ludiek ‘anti-kater’ pakket samengesteld met koffie, bieren en snacks. De bezorging is uiterlijk 17 juni. Zaankanters kunnen het pakket laten thuisbezorgen of ophalen bij Brouwerij Breugem aan de Houthavenkade 5 in Zaandam of bij Zuivere Koffie aan de Kikkertweg 48 in Wormerveer.

Bijzondere initiatieven

Patrick Breugem brouwt met liefde Zaans bier volgens traditioneel recept en heeft bovendien onlangs een nieuwe locatie geopend. Koffiebranderij Zuivere Koffie biedt gemotiveerde (ex-)gedetineerden een tweede kans door het leren van een ambacht. Bovendien is Zuivere Koffie de enige biologische koffie ter wereld gebrand in de bajes, en wel die van Zaanstad in Westzaan.

Enthousiaste partners

‘Het is erg leuk om met lokale partijen samen te werken en creatief te zijn. Bovendien zijn wij beide organisaties met een sociaal-maatschappelijke insteek en achtergrond, dus dat gaat goed samen, vindt marketeer van Breugem Kristen Thomas. Directeur Linda Tammerijn van Zuivere Koffie is ook enthousiast: ‘Samen hopen wij veel vaders blij te maken en meer mensen bekend te maken met onze missie.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen