Online workshop werkzoekenden: zoek je sterke punten

Foto: JobOn

Het landelijke netwerk voor werkzoekenden JobOn houdt op 8 juni van 10:00 tot 12:00 uur voor Zaanstad de workshop Maak impact met jouw unieke vaardigheden. Het online evenement wordt opgezet door Petra van der Vlugt, die deelnemers helpt om te ontdekken wat die vaardigheden zijn.

Want dat is vaak lastiger dan je denkt, aldus Van der Vlugt. ‘Wat jij als vanzelfsprekend beschouwd is dat vaak helemaal niet. Andere mensen kunnen vaak niet wat jij kunt, en dat maakt jou uniek.’ Na een kennismaking gaan deelnemers met elkaar aan de slag en maken kennis met de Star-methodiek (situatie, taak, actie en resultaat). Zo gaan ze op zoek naar goede voorbeelden om ervoor te zorgen dat zij hun unieke vaardigheden goed kunnen benoemen en omschrijven. Tijdens de workshop wordt ook stilgestaan bij de impact en tot slot omschrijft iedereen zijn of haar eigen superpower.

Netwerken

Er is veel ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en er kan genetwerkt worden met mede-werkzoekenden in de Zaanstreek. ‘Netwerken staat tijdens onze events altijd centraal. Het is zeer waardevol, zeker tijdens je zoektocht naar een nieuwe baan,’ weet Van der Vlugt. Er zijn nog plekken beschikbaar en meedoen is gratis, maar aanmelden is een vereiste. Dat kan hier.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen