Onderhoud daken huurders Parteon naar nieuwe bedrijven

De ondertekening van het contract.
De ondertekening van het contract.
Foto: Parteon

Parteon heeft Klomp Daktechniek en Van Venrooy Dakbedekking voor het dakonderhoud van haar woningbezit in de komende jaren. De samenwerkingsovereenkomst die voortvloeide uit de aanbesteding is vandaag door alle partijen ondertekend.

‘Van de zes kanshebbers hebben we in Klomp en Van Venrooy professioneel en betrokken partners gevonden. Met de inzet van deze co-makers geven we verder vorm aan de onderhoudsopgave van daken en het energiezuinig maken van woningen om onze huurders zoveel mogelijk wooncomfort te bieden’, aldus directeur-bestuurder Harry Platte van de woningcorporatie in een persbericht.

Onderhoud en energiebesparing

Bij co-making draait het om ‘het samen zoeken naar de beste oplossingen, leren van wat goed gaat en beter kan’. In het project Dak+ wordt gekeken naar het onderhoud in combinatie met het energieneutraal maken van woningen. De + staat voor energiebesparende maatregelen en klimaatadaptieve toepassingen. Daarbij biedt Parteon huurders keuzevrijheid in welke duurzame toepassingen zij prefereren. Parteon werkt inmiddels int verschillende co-making samenwerkingsverbanden en heeft de ambitie om die aanpak nog verder uit te bouwen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen