Terras Zaantheater vanaf 3 juni weer geopend

Het terras vorig jaar.
Het terras vorig jaar.
Foto: Zaantheater

Het terras van het Zaantheater gaat dondrdag 3 juni weer open. In samenwerking met JustHoreca en het Horeca Vakcollege worden daar de hele zomer hapjes en drankjee geserveerd en organiseert het theater er samen met DTevents kleine activiteiten en evenementen, waaronder mini workshops voor jong en oud.

JustHoreca en het Zaantheater beloven te komen met ‘een vernieuwend culinair concept’ voor het terras. In de keuken van het theater is plaats voor nieuw kooktalent. In samenwerking met het Horeca Vakcollege en sociaal werk- en leerbedrijf Werkom krijgen geïnteresseerden in een carrière in de horeca de mogelijkheid om daar te ervaren hoe mooi het horecavak is. Ze mogen meedraaien in de keuken en proeven van het leven als kok. De zomerse menukaart bestaat uit vele kleine gerechten waarmee gasten zelf een lunch of diner kunnen samenstellen.

Kinderactiviteiten en muziek

Om een bezoek aan het terras aan de Zaan ook voor de jongste generatie leuk te maken staan er op zondagmiddagen tal van leuke kinderactiviteiten op het programma op het plein voor het theater en workshops in het theater zelf. Gastprogrammeur Loet van der Lee stelt voor de vrijdagavonden ‘een uitdagend live muziekprogramma’ samen voor het terras.

Het Zaantheater Zomerterras is vanaf 3 juni van donderdag tot en met zondag geopend van 12:00 tot en met 20:00 uur. Zodra de maatregelen worden versoepeld worden deze openingstijden daaraan aangepast.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen