Zaanse ondernemers van het jaar vanavond in het zonnetje gezet

Een sfeerimpressie van een eerdere aflevering.
Een sfeerimpressie van een eerdere aflevering.
Foto: Still YouTube zaanseondernemersdag.nl

Het is vandaag voor de 29e keer Zaanse Ondernemersdag en dat betekent dat het vanavond weer prijzen gaat regenen in het Zaantheater.

De drie bedrijven die in de race zijn voor de Zaanse Startersprijs 2017 zijn door de jury geselecteerd uit veertien aanmeldingen. Dat gebeurde aan de hand van bedrijfsbezoeken en gesprekken met de ondernemers. De genomineerden zijn:

  • Green Partner BV
    Directie: Andres Fellenberg Van der Molen
    Nicolaas Maesstraat 2, unit 213, Zaandam
  • Groeneveld Eten vof
    Directie: Jeroen Gruijs en Linda van Brederode
    Lagedijk 13c, Zaandijk
  • Koffiebranderij Zuivere Koffie
    Directie: Jemuel Lampe
    Zuideinde 20, Koog aan de Zaan

De winnaar ontvangt 1000 euro, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial in Zaanbusiness ter waarde van 1599 euro en een kunstwerk. De overige genomineerden worden ook beloond met een professionele bedrijfsfilm. De hoofdprijs wordt overhandigd door wethouder Dennis Straat.

Voor de Zaanse Ondernemersprijs zijn ook drie bedrijven genomineerd:

  • Bosma & Bronkhorst BV

  • Break Down

  • Laco Techniek

Spreker is vanavond Carlo van de Weijer, werkzaam bij TomTom en verbonden aan de TU Eindhoven als directeur van het strategisch onderzoeksgebied Smart Mobility, die het zal hebben over disruptieve innovaties: vernieuwingen waardoor traditionele markten ontwricht raken en nieuwe ordes ontstaan. Van de Weijer zal ingaan op zijn ervaringen met het in praktijk brengen van disruptieve innovaties en zijn licht latn schijnen over hoe organisaties zich staande houden in uitdagende tijden.

Silicon Valley

Van de Weijer is ook bekend met bedrijven in Silicon Valley, waar hij samenwerkte met onder andere Uber en Tesla. Onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn smart mobility, robotica, big data en de ontwikkelingen op het internet.

Rayen Panday

De uit Zaandam afkomstige cabaretier en stand-up comedian Rayen Panday zal ‘op een ludieke wijze’ optreden als dagvoorzitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen