AH-filiaal achter Zaans Medisch Centrum gaat op 6 december open

Foto: Facebook / Albert Heijn ZMC

De nieuwe vestiging van Albert Heijn achter het Zaans Medisch Centrum gaat op 6 december open.

Er zijn nog vacatures voor caissières, vakkenvullers, een kwaliteitsmedewerker en personeel voor de broodafdeling. Alle banen zijn voor part-timers.

Allerhande Kerstfestival

Op 8, 9 en 10 december is het derde Allerhande Kerstfestival van de Zaanse grootgrutter, in een tot winterwonderland omgetoverd Spoorwegmuseum in Utrecht. Er zijn deze editie kookdemonstraties met een bijzondere selectie kaas, vis, brood, banket, groente en wijn en workshops van topchefs en culinaire experts, onder wie meester patissier en meester boulanger Robèrt van Beckhoven en wijnkenner Harold Hamersma. Kaarten zijn te koop via www.ah.nl/kerstfestival.

Ook dit jaar prikkelt Albert Heijn de zintuigen door bezoekers mee te nemen op een reis door het kerstmenu. Niet alleen passeren de lekkerste borrelhapjes en nieuwste drankjes de revue, ook kunt u leren hoe je een echte grillmaster wordt met barbecue-kampioen Jord Althuizen op het extra grote winterse BBQ-plein.

200 kerstbomen en 100.000 lichtjes

Een andere culinaire professional die van de partij is is visspecialist Bart van Olphen, die vorig jaar werd ontdekt door Jamie Oliver. Naast alle foodstands, workshops en kookdemonstraties is nog meer te beleven op het festivalterrein, zoals een Allerhande-quiz in het theater, een uitgebreide verzameling receptenkaarten en het grote reuzenrad waarin bezoekers uitkijken op de 200 versierde kerstbomen en 100.000 kerstlichtjes.

  • Wanneer: Vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 december
  • Openingstijden: 10:00 tot 20:00 uur
  • Waar: Het Spoorwegmuseum op het Maliebaanstation 16 in Utrecht
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen