GZ OfficeXperience verhuisd naar nieuw pand in Westzaan

Foto: GZ OfficeXperience

GZ OfficeXperience is verhuisd naar de nieuwe zichtlocatie aan de Schoot in Westzaan. De specialist op het gebied van kantoorartikelen, kantoormeubilair en totaalconcepten GZ voor werk-, leer- en zorgomgevingen heeft nu een pand dat ‘volledig aansluit op de wensen en eisen van nu’. Bij de ontwikkeling van zowel de schil als de inrichting van het pand is rekening gehouden met duurzame oplossingen.

Bij de bouw van het nieuwe onderkomen is de circulariteit van materialen leidend geweest. Zo zijn onder meer de fundering en de toegangswegen gemaakt van circulair beton en is er voor de inrichting van het nieuwe pand voor 98 procent gebruikgemaakt van circulaire, second-life en ge-refurbished meubilair. Het nieuwe pand is mede door de toepassing van een enorme hoeveelheid vierkante meters glas een heuse eyecatcher. Dat de interieurbouwer van GZ en een expert in digitale informatieschermen voor de leisure & hospitality zich in het naastgelegen pand vestigen, is een andere pré: het levert fantastische synergievoordelen’ op.

 

 

Datzelfde geldt voor de vestiging van andere interieurexperts in de nabije omgeving. ‘We gaan elkaar op alle mogelijke manieren versterken. Het directe contact en de mogelijkheid om vrijwel meteen met elkaar te sparren zorgen voor een versterkte positie van GZ in de wereld van hospitalityinrichtingen en daar profiteren ook onze klanten van,’ aldus directeur Wout van Laar in een persbericht. Hij noemt de nieuwe vestigingsplek gekscherend ‘de meubelboulevard van de 21ste eeuw’. GZ was 33 jaar gevestigd in Zaandam.

Ruimtes voor derden

Het team van GZ werkt letterlijk in het kantoor van de toekomst: een clubhuis met een virtual realityruimte, een gym en een plantenkas op het dakterras waar men daarnaast kan genieten van het uitzicht over het Noordzeekanaal. Het pand biedt ook ruimte aan werknemers van relaties. Het bedrijf stelt verschillende ruimtes beschikbaar aan relaties die – ingegeven door de nieuwe manier van werken en/of vanwege de restricties die Covid-19 met zich meebrengt – aan het flexibiliseren zijn. Deze partijen kunnen rekenen op voldoende ruimte en een locatie die voldoet aan de eisen van de anderhalvemetersamenleving, aldus GZ.

Reacties